İki odanın vali ziyareti

Dörtyol Ticaret Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve Erzin Ticaret Odası Başkanı Muhteşem Vural ve yönetim kurulları, Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı, ziyaret etti.

SİYASET 9.04.2019 10:50:24 0
İki odanın vali ziyareti

İskenderun/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, oda yöneticilerinden oluşan konuklarını Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisinde neszaket ziyareti kapsamında kabul eden vali Doğan, Dörtyol Ticaret Odasının ziyaretinde, Dörtyol´da Hassa-Dörtyol tünelinden sonra yapılacak yatırımlar ve istihdam olanakları ile ilgili sohbet etti. Oda başkanı Yıldırım da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti ve ilin kalkınması için her türlü çabayı göstereceklerini ifade etti.
Vali Doğan, Erzin Ticaret Odasının ziyaretinde de Erzin´in ticari ve sosyo-ekonomik yapısı ile ilgili olarak konuklarıyla sohbet etti. Oda başkanı Vural da kabulünden dolayı teşekkür etti.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20