İlaca erişimde zorluk sürüyor

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik, ilaç zammı ve kurlardan dolayı ilaca erişimdeki zorluğun devam ettiğini belirtti.

SAĞLIK 20.11.2023 13:36:00 0
İlaca erişimde zorluk sürüyor

Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik, özellikle deprem sonrasında İlaç zammı ve kur kaynaklı sorunlar nedeniyle bazı ilaçlara erişilmediğini söyledi.

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a iade ziyaretinde bulundu. Ziyarette, 6 Şubat tarihinde, bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası, özellikle sağlık sektöründe yaşanan sorunların değerlendirildiği belirtildi.

Ziyarete ilişkin İTSO’dan yapılan bilgilendirmede, Çelik’in şu ifadelerine yer verildi: “İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz nezdinde tüm yönetim ve meclisimize gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Sektörümüz ile ilgili bilgi verecek olursak; özellikle deprem sonrasında İlaç zammı ve kur kaynaklı bazı ilaçlara erişemiyoruz. Vatandaşlar kadar eczacı ve eczane teknisyenleri olarak bizler de bu durumdan etkileniyoruz.”

Anahtar Kelimeler: İlaca erişimde zorluk sürüyor

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

MCG Tower'da bilirkişi raporu; 17 katlı yapılaşma 'yanlış'

Dönmez: Kaynak olmazsa dükkan kapanır

Belen Tüneli yapımı devam ediyor

Abdullah Cömert anıldı

İskenderun DEM, yeni yönetimini belirledi

12 kat yüksekliğe izin yok

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Kadınlar şerbet dağıtarak tanıtım yaptı

Yetiştiği topluluğa şef olarak döndü

  • BIST 100

    11279,95%-0,07
  • DOLAR

    41,10% 0,01
  • EURO

    48,14% 0,01
  • GRAM ALTIN

    4597,02% 0,01
  • Ç. ALTIN

    7323,55% 0,00