İlk özel maç Galatasaray´la

İlk özel maç Galatasaray´la

TFF Süper Ligde mücadele edecek olan Atakaş Hatayspor, İstanbul´da Galatasaray ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri´nde idman çalışması yaptı.

Akın Bodur/İskenderun

 Süper lig takımı Hatayspor, geçen hafta İskenderun´da düzenlenen törenle Atakaş Şirketler Grubu ile yapılan sponsorluk anlaşması yapmasına karşın, kulübün internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında halen ´Hatayspor´ olarak görünüyor ve ´Atakaş Hatayspor´ olarak internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında düzenlemenin yapılmadığı biliniyor. TFF´nin Süper Lig takımları arasındaki ismi de halen Hatayspor olarak görülüyor.

Diouf, 1+1 yıllık imza attı
Hatayspor, yaptığı transferlerle kadrosunu da güçlendiriyor. Hatayspor, geçen sezon Stoke City´de santrafor olarak görev yapan Mame Biram Diouf (32) ile 1+1 yıllık anlaşma imzaladı. Pazartesi akşamı Hatay´a gelen Diouf, aynı akşam Hatayspor yöneticileriyle bir araya geldi ve sözleşme imzalayarak, Atakaş Hatayspor´lu oldu. İmza törenine kulübün onursal başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da katıldı. Atakaş Hatayspor´un yeni transferi Mame Biram Diouf, sponsor hastane Acıbadem Fulya Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçti. sağlık kontrolüne ilişkin kulüpten yapılan açıklamaya, 'Detaylı kan tetkikleri yapılan oyuncumuz, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak, burun, boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı' ifadesine yer verildi.

 

 

 



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00