'İnsana dokunuyoruz'

AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve semt pazarlarını ziyaret etti, Sakarya ve Numune mahallesindeki kadın kaltür evlerinde kurs alan kadınlarla biraraya geldi.

Akın Bodur/İskenderun

 Kente yeni kadın kültür evleri kazandıracaklarını anlatan Tosyalı, 'Kadın Eğitim Merkezlerimizle hanımlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha çok gelişimlerini sağlayacağız” dedi.
Dolmuş şoförleriyle biraraya gelen ve sürüülerin kentte yaşadığı sıkıntıları bildiğini anlatan Tosyalı, 'Şoför esnafın hem battı-çıktı hem de güzergahlarla ilgili mağdur olmasını kabul etmemiz mümkün değil. Bizler geldiğimizde yollar tertemiz, çukursuz ve sorunsuz olacak. Bunları HBB ile uyumlu çalışmalar ışığında çözeceğiz. Bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.
Bekbele ve Çay Mahallesi semt pazarını ziyaret edip, halka bez çanta, esnafa da önlük hediye eden Tosyalı, her mahalleye semt pazarı yapılacağını belirtti ve seçimlerde destek istedi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte Kızılayı´na kan bağışında bulunan AKP adayı Fatih Tosyalı, kan ve kök hücre bağışı ile ilgili bilinci ülkemizde hep birlikte canlandıracaklarını kaydetti.
Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve İş Bankasında çalışanlarla biraraya gelen Tosyalı, İSÇEİD, Necatibey İletişim, Şoförler Odası, belediye temizlik işleri, Türk Sağlık Sen, Büro Memur Sen´i de ziyaret ettive projelerini anlattı. Tosyalı, “El ele vererek seçim sonrasında tüm sıkıntılarımızı çözeceğiz. Ben başkan olmaya değil, hizmetkâr olmaya geliyorum” değerlendirmesini yaptı. Yaptıkları çalışmalarla vatandaşa dokunduklarını belirten Tosyalı, 31 Mart sonrası çalışmalarımızı artırarak sürdüreceklerini ifade etti ve 'Çünkü ilçe her yıl önemli bir nüfus artışıyla büyüyor. Bizim buna ayak uydurmamız için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. İskenderun´u güzel günler bekliyor“ diye konuştu.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00