İSDEMİR´e odalardan kutlama

İSDEMİR´e odalardan kutlama

İstanbul Sanayi Odası´nın (İSO), Türkiye´nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması´nda Türkiye´nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren İSDEMİR A.Ş., İskenderun ve Dörtyol ticaret ve sanayi odaları adına verilen pla

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım´dan oluşan heyet, İsdemir A.Ş. Genel Müdür Mesut Keyfli ve yönetimini ziyaret etti.

ISO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesindeki başarısından dolayı Genel Müdür Keyfli´ye İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Buğra Şener, İnsan Kaynakları Direktörü Bora Alptekin ile Mali İşler Direktörü Nida Güçlü´nün eşlik ettiği kutlama ziyaretinde Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün 1970 yılından itibaren Doğu Akdeniz´in demir çelik, enerji ve akaryakıt tesisleri için ayrılmış olduğuna dikkat çekti, süreç içinde bölgenin bu konuda önemli ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSDEMİR´in Hatay´ı zenginleştiren bir kuruluş olduğunu, oluşturduğu katma değer ve üretim kapasitesi ile bölgeye ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını kaydetti. Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara da, İSDEMİR´in ürünlerinin iç piyasanın yanı sıra Güney Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri olmak üzere tüm dünya ülkelerine ihraç edilmesini takdir ve mutlulukla karşıladıklarını ifade etti. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ise, “İstanbul Sanayi Odası´nın 1968 yılından beri, değerlendirmeye alarak belirlediği 500 firma içerisinde bölgemizdeki demir ve çelik sektörünün lokomotif kuruluşu İSDEMİR A.Ş. nin yer almış olması bizleri oldukça gururlandırdı. İSDEMİR A.Ş.´nin bölgemizdeki demir ve çelik sektörünün gelişmesine olan katkısı yadsınamaz” değerlendirmesini yaptı.



Anahtar Kelimeler: İSDEMİR odalardan kutlama

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00