İsimleri ortaokulda yaşayacak

İsimleri ortaokulda yaşayacak

Dr. Yılmaz Şahutoğlu'un 6 Şubat felaketinde kaybettiği eşi ve çocuklarını adına yaptırdığı Zeynep-Deniz-Cavide Şahutoğlu Ortaokulu açıldı.

İskenderun/SES
Şükrü Kanadlı İlkokulu yanında ve okulun eski bahçesinde yaptırılan 12 derslikli ve 550 öğrenci kapasiteli Zeynep-Deniz-Cavide Şahutoğlu Ortaokulu'nun açılışına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Mehmet Güzelmansur, Servet Mullaoğlu, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ile bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı. Okulun açılışı kurdele kesimi ile yapılırken, eğitim alan öğrencilere de çanta hediye edildi.

Çocukları Zeynep ve Deniz ile eşi Cavide'nin adını yaptırdığı okulla yaşatmaya çalışan Şahutoğlu, sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, "Zeynep Deniz Cavide Şahutoğlu Ortaokulumuzun açılışını yaptık. Katılım sağlayan Protokol üyelerimize ve tüm dostlarımıza kalbi şükranlarımızı sunuyoruz" ifadesine yer verdi. İskenderun Belediye Başkanı Dönmez de sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, "Valimiz Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk, milletvekillerimiz ve kıymetli protokol üyelerimiz ile birlikte Pirireis Mahallemizde hayırsever Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden eşi ve çocuklarının adını verdiği Zeynep Deniz Cavide Şahutoğlu Ortaokulunun açılış törenine katıldık. Yılmaz hocamıza kentimize kazandırmış olduğu güzide okul için bir kez daha teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybeden kıymetli ailesine Allah'tan rahmet diliyorum" değerlendirmesine yer verdi. Hatay Valiliği'nin sosyal iletişim sitesinden yapılan 'Eğitim İskenderunumuza nefes oluyor' başlıklı paylaşımda da şunlara yer verildi: "Valiliğimiz himayelerinde şehrimiz hayırseverlerinden Dr. Yılmaz Şahutoğlu tarafından depremde vefat eden kızı Zeynep, oğlu Deniz ve eşi Cavide hanımın anısına, yapımı tamamlanarak öğrencilere kapılarını açan Zeynep Deniz Cavide Şahutoğlu Ortaokulu’nun açılış töreni; Valimiz Mustafa Masatlı, milletvekillerimiz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, il ve ilçe protokolümüz, ilgili kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerinin de katılımıyla gerçekleşti. Valimiz, kurdele kesim töreni sonrası öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ve şarkıların ardından, sınıfları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi."



Anahtar Kelimeler: İsimleri ortaokulda yaşayacak

İSTE’de rektörlük başvurusu başladı

Tartışmanın nedeni '240 konut'

Kızılay'dan kıyafet yardımı

MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

Villalara 'yıkım ilanı'

Taksilere 'yönetim merkezi' uygulaması

"Eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlarda" işbirliği

Araçta 336 tarihi eser

Dörtyol'da 'tefecilik' operasyonu

Ulucami, HBB ile Bursa arasında 'bekliyor'

Okul temizliğine 480 görevli

"Vali" Demiryürek, törenle uğurlandı

Befesa'da anlaşma sağlandı

Yağışlar olumsuz etkiledi

"Çocuk cinayetleri politiktir"

Yılın ahisi; fanusçu Mustafa Gürler

Demiryürek, ziyaretlerle veda etti

CHP'li gençler ‘saldırı açıklaması’

AKP, 15 ilçede delege seçimlerini yaptı

AKP, Samandağ ilçe binasını törenle açtı

Samandağ 4. Kitap Fuarı açıldı

'Kardeş belediyelerden', fizik tedavi merkezi

MKÜ'de 4 akademisyen 'listede'

"İlk bavulum, ilk biletim" projesi başladı

İskenderun'da 4 hurdacı kapatıldı

Deniz suyu 12 noktada 'iyi'

Kadın girişimcilere KOSGEB destekleri bilgilendirmesi

Otogarlara HBB'den tadilat

19 Eylül, gazilerin şeref günü

Şelaleye zarar veren taş ocağı 'durduruldu'

Yükleniyor

  • BIST 100

    8778,17%-0,18
  • DOLAR

    34,23% 0,02
  • EURO

    37,16% -0,17
  • GRAM ALTIN

    3004,48% 0,32
  • Ç. ALTIN

    4978,90% 0,12