"İsimlerle başarılı olunmuyor"

Bu sezon Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Onvo Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın tanıtımı Antakya'da yapıldı.

Antakya/SES
Hatayspor Kadın Futbol Takımı oyuncuları ve Hatayspor U15 Yıldız Kızlar Takımı futbolcularının da katıldığı toplantıda, Onvo Hatayspor Kadın Futbol Takımının oyuncuları tanıtıldı. 
Toplantıda, bir televizyon markası olan Onvo ile anlaşma yapıldığını belirterek, takımın yeni adının Onvo Hatayspor Kadın Futbol Takımı olduğunu duyuran Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, “Bugün iddialı bir takım kurduk. Hatay’da spor sadece kadın futboluyla bitmiyor. Bizim ünitemizde şu anda 12 tane süper lig takımı var. 4 tane sutopu takımımız en üst ligde oynuyor. Bunlar Hatay’ın bir spor şehri olduğunu gösteriyor. Hatayspor ligi bu sene layık olduğu yerde bitirecek. İlk 10'da bitirecek. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular kendine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Çok kariyerli bir futbolcuyu kadromuza yakın zamanda katacağız. Futbol camiası birbirine kenetlenince ve ortak amaç peşinde koşunca başarılı oluyor. İsimlerle başarılı olunmuyor. Bu nedenle takım oyunlarında takım olabilmek ve aynı amaç uğrunda mücadele etmek çok önemli” dedi. Hatayspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Hilmi Bugüner de, “Düne kadar kız çocukları top mu oynar, ifadeleri kullanılırken bugün kadın futbol takımının lansmanının yapıldığı bir noktaya geldik. Kız çocuklarımızın artık her biri güçlü birer kadın olarak ve kendi ayakları üzerinde durarak spor sayesinde çok daha iyi noktalara geldiklerini görmek bizi gelecek adına umutlandırıyor” değerlendirmesini yaptı. Kadın futbol takımı sorumlusu Rahmi Vardı ise, bu sezon seyir zevki yüksek futbol karşılaşmaları olacağını söyledi. Takımın futbolcularından Neslihan Demirdöğren da, “Süper Lig’de güzel bir noktaya ulaşmak istiyoruz. Ligi ve sezonu çok iyi bir noktada sonlandıracağımıza inanıyorum” dedi. İki sezondur Hatayspor forması giyen futbolcu Aleyna Gültekin ise, ”Geçen sezona nazaran daha azimli ve hırslı başladık. Her şeyin iyi gideceğinden hiç şüphemiz yok” değerlendirmesinde bulundu. 
Konuşmaların ardından 


 



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20