“İskenderun-Arsuz bir bütün”

“İskenderun-Arsuz bir bütün”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, göreve yeni başlayan İskenderun Kaymakamı Recep Öztürk´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve iki ilçe arasındaki ilişkileri daha da pekiştiren ziyarette Başkan Culha, Arsuz´un tarihi ve kültürel açıdan önemine dikkat çekerek, Arsuz hakkında Kaymakam Öztürk´e bilgi aktardı.

İskenderun ve Arsuz´un iç içe girmiş komşu iki ilçe olmasının yanında güçlü bağları olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, “Arsuz; sahip olduğu değerler ve güzelliklerle, medeniyet ve hoşgörü kenti Hatay´ın adeta minyatürüdür. Buraya baktığınızda, Hatay´ın fotoğrafını görebilirsiniz. 542 km. yüzölçümüne sahip olan ilçemizin en büyük özelliği de dostluk, huzur, barış ve kardeşlik gidi değerlerin zirve yaptığı bir ilçe olmasıdır” dedi.
Kaymakam Recep Öztürk de, daha önce Dörtyol´da görev yaptığını ve bölgeye yabancı olmadığını belirterek, Hatay´ın çok güzel bir il olduğunu ve her ilçesinin ayrı bir değer olduğunu ifade etti. Komşu iki ilçe olan İskenderun ve Arsuz´un sahip olduğu değerlerin ve kültürlerin birbirine benzediğini ve iki ilçe arasında güzel bir diyalog olduğunu ve gönül bağı oluştuğunu ifade eden Kaymakam Öztürk, daha çok çalışarak İskenderun´da çok güzel çalışmalara imza atacağına inandığını vurguladı.



Anahtar Kelimeler: İskenderun Arsuz bütün

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00