“İskenderun daha yaşanılır olacak”

“İskenderun daha yaşanılır olacak”

Şahutoğlu kurumları ziyaret etti, projelerini paylaştı

İskenderun/SES

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretlerini sürdürüyor. İTSO ziyaretinde projelerini paylaşan Şahutoğlu, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinde halkçı belediyeciliği hayata geçireceklerini ve ayrıma müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
İTSO ziyaretinde İskenderun´u hak ettiği yere getirmek için bu göreve talip olduğunu belirten Şahutoğlu, “İTSO ile zaten bir gönül bağımız ve birlikteliğimiz var. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu işin odağında hizmetin olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. Geliştirecekleri projelerle şehrin temiz, modern, yeşil alanları olan, sosyal hayatı canlı, insanların kendini dışarıda ve içeride güvenli hissedebilecekleri bir atmosferi yaratmayı amaçladıklarını da sözlerine ekleyen Şahutoğlu, İskenderun´u ‘şanslı bir coğrafya´ olarak nitelendirdi. Şahutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İskenderunlular olarak bir çok bölgeye oranla daha şansı hissedebileceğimiz bir coğrafyada yaşıyoruz. Bir medeniyet şehrinde barış ve kardeşlik ikliminde huzur ortamında hayatımızı idame ettirdik. Bundan sonraki süreçte de bu birlikteliklerin daha fazla sürmesini temenni ediyoruz. İskenderun´u daha yaşanabilir yeşil alanları, altyapı, imar başta olmak üzere bir çok konuda projelerimiz hazır. Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. İskenderun´a hizmetlerin gelebilmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu güzide şehrimize hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Temel hedefimiz ve gayemiz kaybedenin değil, kazananın İskenderun olduğu bir seçim olmasını arz ediyoruz.”
Şahutoğlu, Anadolu Basın Birliği, İskenderun Demir Çelik Emeklileri Derneği, Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Muharip Gaziler Derneğini ziyaretinde de çalışma hedefleriyle ilgili bilgi verdi, destek istedi.

Yılmaz´da iki adaya başarı dileği
31 Mart seçim sürecinde İskenderun´da ‘ilkeli siyaset yapan, bölgenin tanıdığı iki adayın´ olduğuna işaret eden İTSO Başkanı Levent H. Yılmaz da iki adaya başarı diledi. Yılmaz, “Herkesin amacı bu bölgenin sorunlarını bilen insanlar olarak bu şehre en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacağınızdan eminiz.. Bizler de Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimiz ekonomisine katkı sağlayacak her türlü projenin yanında yer alacağımızı söylemek istiyorum. İTSO üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarının bize iletilmesi halinde bu sorunları sizlerde çözeceğinize eminiz. İskenderun halkının yakından tanıdığı ve sevilen bir insan olarak çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Taleplerini yazılı iletti
Seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ilçe yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ve partililerin eşliğinde Anadolu Basın Birliği, Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Muharip Gaziler Derneğini de ziyaret eden Şahutoğlu´na İskenderun Demir Çelik Emeklileri Derneği´nde Başkan Nurullah Er, İskenderun´a ilişkin önerileri yazılı olarak iletti.

Cerrahoğlu´ndan ‘temiz siyaset´ vurgusu
Şahutoğlu´nun seçim çalışmalarına ilişkin adına hazırlanarak servis edilen basın bülteninde Anadolu Basın Birliği şube ziyaretine ilişkin ise siyasi atmosfere ilişkin değerlendirmeye yer verildi. Kazasız belasız bir seçim süreci ve hayırlı bir seçim geçmesini temenni eden Ahmet Cerrahoğlu´nun son 15-20 yılda siyasetin çok kirlendiği, el birliği ile temizlemek doğruya yönlendirmek için çaba sarf edeceklerine yer verilen bültende, Cerrahoğlu´nun Kentte yaşayan insanların kardeşliğinin muhafaza edilmesinde en büyük sorumluluğun belediye başkanına düştüğünü de belirten Cerrahoğlu; “Belediye başkanı ayrım yapmadan herkesi kucaklamalı. Yolunuz açık olsun” dedi.



"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

Kaledibi'nde 2B çalışması

İskenderun'da DEAŞ operasyonu

Altınözü’nde “acele kamulaştırma"

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

Yükleniyor

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00