Tarih: 17.09.2020 08:43

İskenderun Futbol Kulübü TFF´de resmileşti

Facebook Twitter Linked-in

İşlemlerinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağı bilgisini paylaşan İskenderun Futbol Kulübü, hafta sonunda Payas ilçesine oynayacağı Halide Edip Adıvar Spor maçı hazırlıklarını da sürdürüyor. 

Payas ilçesinde oynanacak karşılaşma için Teknik Direktör Ali Beykoz nezaretinde antrenmanlarını Karayılan Belediye Spor tesislerinde gerçekleştiren turuncu mavili ekip, İskenderun 5 Temmuz Stadında da Teknik Direktör Ali Beykoz nezaretinde çalıştı.
Önümüzdeki günler içerisinde prensipte anlaştığı futbolcular ile resmi sözleşme imzalamaya hazırlanan kulübün karşılaşması öncesi amigolar Nihet Demircan ile Metin Bağış, kentin muhtelif bölgelerine turuncu mavi bayrak ile süslemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Takıma destek ziyareti
İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan antrenman öncesi CHP İskenderun Belediye Grup Başkan vekili ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Mutlu, CHP İskenderun Belediye Meclis üyeleri Bülent Şimşek, Bülent Kırmızıoğlu, Mecit Boğuzoğlu, Teknik Direktörü Ali Beykoz ile futbolculara çiçek ikram ederek yeni sezonda başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —