İskenderun vergi gelirini muhafaza edecek

İskenderun vergi gelirini muhafaza edecek

İskenderun´da, 29. Vergi Haftası kapsamında Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey´den oluşan heyet, Kaymakam Recep Soytürk´ü ziyaret etti.

 

Vergi Haftası, 26 Şubat-04 Mart tarihleri arasında kutlanıyor.
Konuklarını dün makamında kabul eden İskenderun Kaymakamı Soytürk, ziyarette haftanın önemli olduğunu değerlendirdi. Kaymakam Soytürk, 29.Vergi Haftası nedeniyle yapılan nezaket ziyaretindena memnuniyet duyduğunu ifade etti ve reel sektördeki ziyaretler ve toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin oluşturulması ile vergi–kamu hizmeti döngüsünde farkındalık yaratılması içinyapılan etkinliklerin de önem taşıdığını ifade etti.

Kaymakam Soytürk, “Hatay´ın vergi gelirleri bakımından üst sıralarda yer alması ve bu duruma İskenderun´un katkısının büyük olması bizlere mutluluk vermesinin yanı sıra gururlandırmaktadır. İlçe sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını da muhafaza edecektir' dedi. Vergilerini tam ve zamanında ödeyerek, ülkenin kalkınmasına, kamu hizmetlerinin vatandaşa etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayan vatandaşlara da teşekkür eden kaymakam Soytürk, esnafların hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni etti, vergi camiası çalışanlarına da başarı diledi.

 



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20