İskenderun Engelliler: 65-Galatasaray: 85
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol takımı, sahasında konuk ettiği Galatasaray Engelliler Basketbol takımına 85-65 yenildi.
İskenderun Engelliler Basketbol takımı, bir önceki lig üçüncüsü olarak hafta play-off oynamayı geçen hafta garantilediği için Galatasaray'a yenilmesine karşın play-off'da mücadele etme hakkını kazandı.
İskenderun/SES
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol takımı, sahasında konuk ettiği Galatasaray Engelliler Basketbol takımına 85-65 yenildi. Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol takımı, bir önceki hafta play-off oynamayı geçen hafta garantilediği için Galatasaray'a yenilmesine karşın play-off'a çıktı.
İskenderun Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, İskenderun Belediyesi eski Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü Başkanı Suat Atasever ile sporsever izledi.
İskenderun Kaymakamı Önder, belediyesi eski başkanı Tosyalı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Gündel ve kulübü başkanı Atasever ile birlikte play-off'a kalan Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol takımı sporcularını kutladı ve başarı diledi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15885,70%-1,48
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,37% 0,13
-
GRAM ALTIN
6370,19% -0,83
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08




