İskenderun´a ait ürünler markalaşıyor

İskenderun Markalaşma Projesi Kapsamında kentin yerli ürünlerinin markalaşması için çalışmalar İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası´nın öncülüğünde sürüyor.

EKONOMI 17.06.2021 16:17:40 0
İskenderun´a ait  ürünler  markalaşıyor

Marka Vekili Av.M.Kürşat Esen tarafından İTSO Yönetim Kuruluna Coğrafi işaret çalışmaları sunumu gerçekleştirildi. 

Yapılacak Coğrafi işaretlere ilişkin İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 16. Meslek Komite ve Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve  meslek komite üyeleri ile bir araya geldi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada; “Bölgemizde markalaşmış ürünlerimizin coğrafi işaretler kapsamına alınması ile ürünlerimiz  yurt içi ve yurt dışında daha iyi tanıtılmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. 

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9423,89%0,27
  • DOLAR

    38,91% 0,11
  • EURO

    44,16% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4122,03% -0,49
  • Ç. ALTIN

    6652,23% -0,13