Tarih: 28.10.2017 17:12

İskenderun´da Cumhuriyet coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyetin 94. yıl dönümü kutlamaları,  saat 13.00´da İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 39. Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Atatürk Anıtı´na çelenk sunmasıyla başladı. program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla tamamlandı.  

Antakya´da da saat 13.00´te Cumhuriyet Alanı´nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı´na Valilik, Alay Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Hatay Valisi Erdal Ata Anıt Şeref Defteri´ni imzaladı.
Çelenk sunma töreninden sonra protokol üyeleri ve ailelerin katılımıyla Antakya Şehitliği´nde tören düzenlendi. Çelenklerin sunulması, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Vali Ata, beraberindekilerle Şehitliği gezerek karanfil bıraktı, şehit yakınları ile sohbet ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. Vali Ata ve beraberindekiler Kuran-ı kerim tilaveti ve okunan duaların ardından Şehitlikten ayrıldı.
/resimler/2017-10/28/2101088062700.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —