İskenderun´da güzergahlar yeniden

İskenderun´da Pac Meydanı projesinin tamamlanması dolayısıyla Şehit Pamir Caddesi ile Ulucami Caddesinde trafik akış yönünde yapılan değişiklikten dolayı dolmuş güzergahlarında da düzenlemeye gidileceği bildirildi.

GÜNCEL 23.07.2018 09:58:11
İskenderun´da güzergahlar yeniden

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) komisyonu aylık kurul toplantısında İskenderun´da Pac meydanından ulaşım güzergahı yenilenmesi kararlaştırıldı. Toplantıya ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede kentte toplu taşıma hizmeti veren 12 kooperatifin güzergahlarının revize edilmesi gerektiği maddesinin oy birliği ile karara bağlandığı kaydedildi.
HBB Genel Sekreter Yardımcı Ahmet Kilisli başkanlığında HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla Perşembe günü gerçekleşen toplantıda, kentin trafik düzeni ve yenileme çalışmalarına yönelik maddeler görüşüldüğü kaydedildi. İskenderun´da güzergahların revize edilmesinin yanı sıra Antakya´da da ve Altınözü´nde de güzergah ve park yasağı ile ilgili düzenleme yapılan toplantıda, Antakya İnönü Caddesi ile Kırk Asırlık Türk Yurdu Caddesinin kesiştiği mevkide bulunan yıkım işlemi gerçekleştirilecek olan yapının İnönü Caddesinden inşaat alanına kadar olan kısımda vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla park yasağı getirildi. Altınözü´nde ise muhtelif mahallerde içmesuyu inşaat yapım işi kapsamında başlanılacak olan kazı çalışmaları nedeniyle trafik akışının sağlanması ve vatandaşların can mal güvenliğinin sağlanması amacıyla alternatif yol belirleme yetkisi Ulaşım Dairesi Başkanlığına verildi.

Anahtar Kelimeler: hbb

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74