İskenderun´da HADO toplantısı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından Arsuz´un Madenli mahallesindeki balıkçı barınağından seferleri başlaması planlanan Hatay Deniz Otobüsü (HADO) ile Su sporları Merkezi için düzenlenen değerlendirme toplantısı İskenderun´d

GÜNCEL 15.05.2019 13:07:30 0
İskenderun´da HADO toplantısı

İskenderun/SES


Hatay Valisi Rahmi Doğan´ın başkanlığındaki değerlendirme toplantısı, dün İskenderun Deniz Ticaret Odasında yapıldı. Toplantıya vali Doğan´ın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu da katıldı.

Madenli´deki balıkçı ne olacak?
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Toplantıda Hatay ilimizde marina, su sporları merkezi ve HADO seferleri yapılması için Arsuz ilçelimizde YİKOP tarafından yapılacak marina konusunda gelinen nokta ve Hatay´da yat turizminin geleceği ile ilgili yol haritasının belirlenmesi ile ilgili hususlar ele alındı' ifadesine yer verildi. Projeyle Madenli Balıkçı Barınağı´nın boşaltılarak HADO seferleri ve marina (yat limanı) olması sağlanmak isteniyor.
Hatay Valiliği, daha önce de yapılan ve basına kapalı olan toplantılara ilişkin yaptığı açıklamalarda, Madenli ve yöresinde bulunan küçük ve büyük balıkçı teknelerininen, balıkçıların nasıl çalışacağı yönünde, ya da onların çalışmala koşulları, ulaşımınıa ilişkin hiçbir açıklamada bulunulmadı. Son değerlendirme toplantısında da bu konuda bilgi verilmedi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11347,73%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73