İskenderun´da ´marina´ değerlendirmesi

İskenderun´da yapılması planlanan ´marina´ projesi için ön değerlendirme toplantısı yapıldı. İskenderun Deniz Ticaret Odasında düzenlenen toplantı Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNCEL 19.12.2018 10:54:59
İskenderun´da ´marina´ değerlendirmesi

İskenderun/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, dün İskenderun Deniz Ticaret Odasında düzenlenen ´marina´ projesi için ön değerlendirme toplantısına vali Rahmi Doğan, vali yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu ile diğer yetkililer katıldı.

Açıklamada, 'Toplantıda Hatay ili özel tekne turizm potansiyelinin araştırılması, Hatay ilinde marina, yelkencilik ve özel tekne onarım merkezi kurulması için uygun kıyıların tespit edilmesi ve Hatay´da yat turizminin geleceği ile ilgili yol haritası çizilmesi hususları görüşüldü' ifadesine yer verildi.

'Turizm payı için gereken gayreti göstereceğiz'
Açıklamada, toplantının açılışında değerlendirmede bulunan vali Doğan´ın, Hatay´ın turizmden hak ettiği payı alması için gereken gayreti göstereceklerini ve buna yönelik projeleri destekleyeceklerini ifade ettiğine de yer verildi.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16296,65%0,64
  • DOLAR

    44,11% 0,07
  • EURO

    51,12% 0,18
  • GRAM ALTIN

    7344,90% 0,12
  • Ç. ALTIN

    11805,38% -0,18