İskenderun´da ´marina´ değerlendirmesi

İskenderun´da yapılması planlanan ´marina´ projesi için ön değerlendirme toplantısı yapıldı. İskenderun Deniz Ticaret Odasında düzenlenen toplantı Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNCEL 19.12.2018 10:54:59 0
İskenderun´da ´marina´ değerlendirmesi

İskenderun/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, dün İskenderun Deniz Ticaret Odasında düzenlenen ´marina´ projesi için ön değerlendirme toplantısına vali Rahmi Doğan, vali yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu ile diğer yetkililer katıldı.

Açıklamada, 'Toplantıda Hatay ili özel tekne turizm potansiyelinin araştırılması, Hatay ilinde marina, yelkencilik ve özel tekne onarım merkezi kurulması için uygun kıyıların tespit edilmesi ve Hatay´da yat turizminin geleceği ile ilgili yol haritası çizilmesi hususları görüşüldü' ifadesine yer verildi.

'Turizm payı için gereken gayreti göstereceğiz'
Açıklamada, toplantının açılışında değerlendirmede bulunan vali Doğan´ın, Hatay´ın turizmden hak ettiği payı alması için gereken gayreti göstereceklerini ve buna yönelik projeleri destekleyeceklerini ifade ettiğine de yer verildi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00