İskenderun´da nikah, İstanbul´da düğün

İskenderun´da günlük yerel yayın yapan Görüntü gazetesinin sahibi Bahri Polat´ın akedemisyen oğlu Onur, gönlünü kaptırdığı bankacı Zeynep ile yaşamını birleştirdi.

GÜNCEL 28.08.2018 10:39:02 0
İskenderun´da nikah, İstanbul´da düğün

İskenderun/SES

İstanbul Medipol Üniversitesi öğretim görevlisi Onur Polat ile bankacı Zeynep Öcal, yaşamını İskenderun´da kıyılan nikahla birleştirdi. Genç çift, düğün törenlerini önümüzdeki günlerde İstanbul´da yapacak.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´in kıydığı nikahta, Onur ve Zeynep Polat´ın nikah şahitliğini İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf H. Civelek ile Renault Yedek Parça Genel Müdürü, mühendis Haşmet Şükrü Kirman yaptı.
İskenderun Belediyesi nikah Salonundaki törende Polat ve Öcal ailesinin yakınları ile Onur ve Zeynep´in arkadaşları ile gazeteciler de katıldı. Genç çiftin evlilik cüzdanını gelin Zeynep´e veren ve çifte kahve fincaını hediye eden İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 'Oğlumuza iyi bakmanı istiyoruz' değerlendirmesini yaptı ve mutluluk dileğini iletti.

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00