İskenderun’da bayram coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskenderun’da Atatürk Anıtı alanında çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı.

İSKENDERUN 23.04.2023 18:01:00 0
İskenderun’da bayram coşkusu

Depremin etkilediği kentler arasındaki İskenderun’da resmi törenin ardından kutlama etkinlikleri renkli görüntüler oluşturdu.

İskenderun Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği binlerce çocuğu buluşturdu. Renkli sahne gösterimleri, eğitici ve eğlenceli aktiviteler, çeşitli ikramlarda bulunulan etkinliğe AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı, AKP İlçe Başkanı Bülent Özer de katıldı.

Milletvekili Özel, Başkan Tosyalı ve İlçe Başkanı Bülent Özer, çocuklar ve ailelerine köfte ekmek, kavurma, çorba, patlamış mısır, şeker, pamuklu şeker, gazoz ikram etti.

İskenderun Belediyesi Soysal Tesisler Müdürü Vahdettin İpek’in organizesindeki ikram etkinliği, binlerce vatandaşa ulaştı. Düzenlenen şenlikte çocuklar aileleriyle birlikte, alanda kurulan renkli oyun alanlarında gönüllerince vakit geçirdi.
Çocuk animasyon ekibi, yüz boyama ve kostümlü karakterler de şenliğine renk kattı.

Atatürk İlkokulu öğrencileri de bayraklı yürüyüşün ardından okul bahçesinde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okudu.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri çocukların bayramını kutladı. Emniyet müdürlüğü ekipleri çadır ve konteyner yerleşkelerinde barınan çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katılan çocuklara hediyeler verildi, müzik eşliğinde oyunlar oynandı.

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği üyeleri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dörtyol ve Samandağ’da çocuklarla bir araya geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Silivri Belediyesi tarafından Hatay’ın Belen, Kumlu ve Defne ilçelerinde kurulan çadır köylerde gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı. Şenlik programlarında çocuklar; yüz boyama aktivitesi, dans etkinliği, maskot karakterler ve şişme oyun alanları eğlencenin tadını çıkarırken; sinema gösterisi ile unutulmaz anlar yaşadı.


Anahtar Kelimeler: İskenderun’ bayram coşkusu

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,16% -0,11
  • EURO

    34,95% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2523,95% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00