İskenderun'da trafikten incelemesi

Trafik akış yönünün değiştiği kent merkezinde ulaşım sorunları sürüyor. Fener Caddesine geçişin kapatıldığı Pac Meydanında, meydan düzenlemesi neredeyse üç aydır tamamlanmadı.

İSKENDERUN 13.11.2024 10:54:00 0
İskenderun

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun kent merkezinde yaşanan trafik sorunu sürüyor. 6 Şubat depremleri öncesinde var olan kent içi trafikte ulaşım sorunu, deprem sonrasında da sürüyor. İskenderun'un Pac Meydanı'nda Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin (HBB) Fener Caddesine geçişi kapatması, meydan düzenlemesinin neredeyse üç aydır bitmemesi ve çalışmaların da olmaması, kentin en işlek caddelerinden Ulucami Caddesi ve Şehitpamir Caddesi  ile Atatürk Bulvarı üzerinde araç parkına izin verilmesi nedeniyle, kent içi trafikte sorun yaşandığı, araçların özellikle mesai saatleri başlaması öncesi ve bitişi sonrası ile okullarda ders başlaması öncesi ve ders bitimi sonrası, trafik sorunu en yoğun şekilde yaşanıyor.

HBB, İskenderun Belediyesi ve trafikten inceleme

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Umut Arpacı ve İlçe Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi, Ağır Bakım Bölgesi ve Akçay Otoban Kavşağında inceleme yaptı.

İskenderun Belediye Başkanı Dönmez, incelemeye ilişkin sosyal iletişim sitesinden yaptığı fotoğraflı paylaşımlarda şunlara yer verdi: "Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Umut Arpacı ile birlikte Ağır Bakım Bölgesi ve Akçay Otoban Kavşağında ulaşım ve yol sorunları noktasında yerinde tespitler yapıyoruz. İlçemizin önemli ulaşım akslarında yapacağımız çalışmalarla, kentimizde trafik sorununu çözüme kavuşturacağız. İlçe Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte Prof. Muammer Aksoy Caddesi Liman bölgesinde yaşanan trafik yoğunluğunu önlemek amacıyla yapılacak trafik akışı düzenlemeleri noktasında yerinde tespitler yapıyoruz."

Anahtar Kelimeler: İskenderun' trafikten incelemesi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16139,48%-2,69
  • DOLAR

    43,96% 0,05
  • EURO

    51,49% -0,88
  • GRAM ALTIN

    7590,72% 2,09
  • Ç. ALTIN

    12213,23% -2,50