İskenderunlu Ayşe, Balkan şampiyonu

İskenderunlu taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı, Edirne´de düzenlenen yarışmada Balkan Şampiyonu oldu.

13.11.2017 10:37:20 0
İskenderunlu Ayşe, Balkan şampiyonu

Berkay Arıkan/İskenderun

Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistanlı sporcuların katıldığı ve Balkan Taekwondo Birliği tarafından düzenlenen 19. Balkan Şampiyonasında İskenderun Belediyespor adına yarışan taekwando sporcusu Ayşe Demirsavcı, şampiyon oldu ve altın madalya kazandı. 10-12 Kasım tarihleri arasında Edirne´deki Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonunda yapılan 19. Balkan Şampiyonasında, Türk milli takımında yarışan İskenderunlu sporcusu olan Ayşe Demirsavcı, rakiplerini yendi ve Balkan Şampiyonu olup altın madalya kazandı. Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan nezaretinde 12 yıldır taekwondo sporuyla uğraşan Demirsavcı, daha önce de bölge turnuvaları ve Türkiye şampiyonluğunu kazanmıştı. Antrenörü Korhan, 'İskenderun´dan önce milli takım forması altında yarışan ve Balkan Şampiyonu çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Ayşe Demirsavcı´nın bu başarı ne ilk, ne de son olacak' değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, 'Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı. Sporc kızımızı kutluyorum” açıklamasını yaptı. Spor ve sporcuya desteklerinin süreceğini iade eden Dingil, 'Sporcumuzun başarısında büyük emeği olan antrenörümüz Mehmet Korhan ve teknik heyete teşekkür ediyorum. İskenderun´dan buna benzer farklı branşlarda daha çok başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Belediye olarak spor destek olduk olmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Belediyesi Spor Koordinatörü Levent Erköse, Balkan Şampiyonu olan Milli Takımımızın sporcusu Ayşe Demirsavcı´yı kutladı, emeği geçenlere teşekkür etti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00