'İskenderun´u birlikte yöneteceğiz'

AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, 31 Mart seçimlerini kazanıp, 1 Nisan´da seferberlik ilan edip, İskenderun´a sahip çıkmak istediklerini söyledi.

SİYASET 11.03.2019 10:03:20 0

İskenderun/SES

Seçim ortağı MHP ilçe teşkilatını ziyaret edern, TEDAŞ ve Kızılay´da projelerini anlatan, Fil Filtre, Dörtyol Ömür Süt, Özler Lojistik, Aksoy Petrol, Güneysan Gübre, İskenderun Gübre ve Ovalı Ford, Çağlayan Tesisleri ve Denizciler semt pazarını ziyaret eden ve Azganlık Sosyal Tesisleri´nde eğitimcilerle biraraya gelen ve sanayi sitesinde esnafla buluşan, aşevini ziyaret eden Tosyalı, destek istedi. İskenderun´a değer katacak çözüm içerikli projeleri 25 başlık altında halka açıkladıklarını anlatan Tosyalı, 'Bir İskenderun resmi çekip ortaya koyuyoruz. Zaman kaybetmemek için oyunuzu İskenderun´a, geleceğinize verin. Projelerimizle bu güzel şehri değer katmak istiyoruz. İnsana dokunan, İskenderun´u geleceğe hazırlayan projeleri hayata geçireceğiz. Şehir plajı, Stat Kent Parkı, Şehir Kütüphanesi, KEM, Çocuk Kulübü, Bisiklet yolu, kültür sokakları, seyir teraslarını önemsiyorum. Birçok mahalleye daha ekstra hizmetler kazandıracağız. İskenderun´a her konuda avantajlar oluşturacağız ve bu bölgeyi her anlamda cazip hale getireceğiz' dedi.
Yusuf ve Mehmet Dönmez´in organize ettiği toplantıda da konuşan Tosyalı, amaç ve gayesinin İskenderun´u hak ettiği konuma taşımak olduğunu belirtti. Tosyalı şöyle konuştu: 'İskenderun´u hak ettiği konuma taşıyacağız. Bu süre içinde birlik ve beraberlik olmalıyız. Çünkü artık memleketin kaybetme lüksü yok. Büyükşehir belediyesini de kazanarak arkamızda hükümetin de desteğiyle açıkladığımız tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. İskenderun´un geleceğini inşaa edecek çok fazla projemiz var. Kısa zamanda memleketteki değişim ve gelişimi hep birlikte göreceğiz. Bunun için daha çok dua ve gayret lazım.'
Azganlı´ta, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda eğitimcilerle buluşan Tosyalı, “Eğitim, ülkemizin geleceğinin temel taşıdır. Belediye olarak eğitim camiası için elimizden gelen desteği vereceğiz. Öğrencilerin vatana ve millete faydalı bireyler olması için her zaman destek olmaya hazırız. Öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerileri de bize yol gösteriyor' diye konuştu.
Sanayi Sitesi ve aşevinde Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel´in de katıldığı ziyarette, 'İskenderun´u birlikte yöneteceğiz. Amacımız insanları yapılabilecek olan hayallerimize ortak etmek' dedi. Tosyalı, Denizciler semt pazarında halka pazar çantası hediye etti.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00