İŞKUR TYP süresi protokolle uzatıldı

İŞKUR´un belediyelerle yaptığı sözleşme kapsamında yürürlüğe giren TYP (Toplum Yararına Program) çalışma süresinin uzatıldı.

17.09.2017 15:32:32 0
İŞKUR TYP süresi protokolle uzatıldı

Berkay Arıkan

 İlçe belediye başkanları ile birlikte İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel´i ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) projesi kapsamında Hatay´da ilçe belediyelerimizde çalışan personellerin çalışma sürelerinin uzatıldığına dair sözleşmeyi imzaladık. Çalışma süresinin uzatılmasında ve vatandaşlarımıza istihdam sağlayan projenin devam etmesinde büyük katkı sağlayan Hatay Milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve hükümetimize teşekkürlerimizi sunarız” açıklamasını yaptı. İŞKUR İl Müdürü Yüksel de, 'Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İŞKUR aracılığı ile Hatay´da belediyelerde çalışmalar üzere 15.03.2017–19.09.2017 tarihleri arasında geçici süreli istihdamlar yapılmıştı. Bu sürenin uzatılmasına karar verildi. Belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek bu çalışma sürenin uzatılmasına dair protokol imzalıyoruz” dedi.

Süre 1 ay uzatıldı
Samandağ Belediyesi de İŞKUR İl Müdürü Yüksel´le TYP sözleşmesini imzaladı. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, imzalanan ek protokol ile Toplum Yararına Program işbirliğinin bir ay uzatıldığını belirtti. Toplum yararı programı protokolüyle belediye sınırlarında kamusal alt yapının iyileştirilmesi konularında program uygulandığını ifade eden Nehir, ”Bu işbirliği inanıyorum ki kamusal alanda şehrimizde işsizliğin azaltılması ve istihdamın sürdürülebilirliği noktasında önemli bir katkı sunmaktadır' dedi.


Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9916,89%0,82
  • DOLAR

    36,27% 0,08
  • EURO

    37,95% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3414,87% 1,13
  • Ç. ALTIN

    5591,11% 1,05