Tarih: 25.12.2020 15:55

İşletmeler için ‘finansman´ projesi

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Bankası İskenderun Şube müdürü Oğuz Ziylan, pandemi sürecinden etkilenen ve zor bir dönem yaşayan işletmelere yönelik banka olarak sağlanan avantajların ticari faaliyetlerin devamına katkı sağlayacağını belirtti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin geçtiğimiz günler içerisinde, Ziraat Bankası ile yaptığı iş birliği kapsamında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesinin hayata geçirildiğini aktaran Oğuz Ziylan, İTSO Meclisi ile Meslek Komite Üyelerini bilgilendirdi.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya ilişkin İTSO´dan yapılan yazılı açıklamada, Ziylan´ın şu değerlendirmesine yer verildi: “Proje KOBİ´lerimiz için büyük önem arz etmektedir. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz de işletmelerimiz zor günler geçirmektedir. Böylesi bir dönemde Ziraat Bankasının üyelerimize sağlayacağı avantajlar ticari faaliyetlerini devam ettirmelerine katkı sağlayacaktır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —