Tarih: 27.02.2020 12:01

İSTE Çocuk Üniversitesi Akademi Programı başladı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

İSTE çatısı altında; araştırma ve eğitim-öğretimin yanı sıra, sanatsal ve bilimsel faaliyetlerle çocukların bilişsel ve duyusal, sosyal, kültürel ve sportif olarak çok yönlü gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulan İSTE Çocuk Üniversitesi´nin, 9 hafta sürecek ücretsiz 2020 Akademi Programı´nın açılış töreni Barbaros Hayrettin Konferans Salonu´nda akademi öğrencileri ve velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Tören, yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından, İSTE Çocuk Üniversitesi koordinatörü Öğretim Görevlisi Vasfiye Korkmaz´ın açılış konuşması ile başladı. Dr. Öğr. Üyesi Şehrinaz Gündüz ve Öğr. Gör. Candan Işık Güçel´in klarnet konseri ve İSTE Çocuk Üniversitesi akademi öğrencilerine ait piyano ve gitar resitali ile devam eden törende, İSTE Dörtyol Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından kukla ve tiyatro-dans gösterisi yapıldı. Tek tek isimleri okunarak beyaz önlüklerini giyen akademi öğrencileri, ilk derslerini de tamamladı.
9 hafta boyunca, hafta sonlarında İSTE´de İngilizce, Bilgisayar Programlama, müzik, vb. gibi dersleri alacak olan akademi öğrencileri, Üniversitenin laboratuvarlarında deneyler yapacak ve ayrıca 5. Teknoversite Günleri ile TEKNOFEST 2020 için de projeler hazırlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —