İSTE´de ISEFE sempozyumu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 3. Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Sempozyumu´na ev sahipliği yaptı.

EKONOMI 13.09.2019 10:21:36 0
İSTE´de ISEFE sempozyumu

Nesrin Geyik/İskenderun

 İSTE Barbaros Hayrettin Konferans Salonu´nda düzenlenen sempozyuma, Dış İşleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Serdar Cengiz, İSTE Ekonomi Bölümü Dekanı Prof. Dr. Nazif Çalış, akademisyenler de katıldı.
Sempozyumun hakkında bilgi veren İSTE İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Ekonomi Bölümü Başkanı Dr. Murat Sağır, 'İSTE ve İstanbul Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen sempozyumda; dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen araştırmacılara ve araştırmalarına ev sahipliği yapmaktan duyduğumuz mutluluğu belirtmek isterim. 2017 yılında ilki düzenlenen sempozyumun ikincisi Bandırma´da düzenlendi, üçüncüsünü de İskenderun Teknik Üniversitesi´nde gerçekleştiriyoruz. 11 ülkeden 102 katılımcı var. Toplam 73 bildiri sunumu yapılacak' dedi.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, ISEFE Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Çalış da sempozyum ve günümüz ekonomisi hakkında bilgi verdiği etkinlikte, Dış İşleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Cengiz ise Dış İşleri Bakanlığı´nın işleyişi, staj ve iş imkânları ile ‘büyükelçilik´ hakkında bilgi verdi.

 

 

 

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94