Tarih: 11.02.2021 11:38

İSTE´te laboratuvar cihazları eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

İSTE BTM ‘nin 2018 yılında hizmete açıldığı belirtilerek İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi´nde (BTM) uygulamalı laboratuvar cihaz eğitimleri için üniversitenin resmi sitesi üzerinden başvuru yapılabileceği kaydedildi.

İSTE´den yapılan açıklama şöyle: “İSTE Merkez kampüste Taramalı Elektron Mikroskobu (SEM) Laboratuvarı, X-Işını Difraktometresi (XRD) Laboratuvarı, Spektroskopi Laboratuvarı, Atomik Abrsobsiyon Spektrometresi (AAS), UV-VIS ve Fourier Dönüşümlü Kızıl Ötesi Spektrometresi (FT-IR) Spektrofotometreleri, Isıl İşlem Laboratuvarı, Optik Mikroskop Laboratuvarı ve İndüktif Eşleşmiş Plazma-Kütle Spektrometresi (ICP-MS) ile test ve analiz hizmetleri vermekte olan İSTE- Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BTM), merkez bünyesindeki akademik kadrosu ile TS EN ISO/IEC 17025 standartlarına ve İSTE´nin Kalite Yönetim Sistemine uygun biçimde nitelikli eğitim çalışmalarına başlıyor.

1 Mart 2021 tarihi itibarı ile SEM, XRD, UV/VIS Spektrofotometri, FTIR, Optik Mikroskop, AAS ve ICP-MS cihazları için uygulamalı cihaz eğitimi başvuruları alınmaya başlamıştır. Merkezimiz alınan her eğitim için sertifikada verecektir. https://iste.edu.tr/iste-btm sitesinden randevu ile kabul edilecek eğitim başvuru şartlarına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —