Tarih: 15.07.2017 10:19

İSTE´yi tercih edenlere 400 TL burs

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile imzalanan protokol kapsamında; 2017-2018 eğitim-öğretim yılı tercih döneminde de, geçen yıl olduğu gibi, İSTE´nin bölümlerine ilk 3 tercih sırasından yerleşecek öğrencilere aylık 400 TL burs verileceğini açıkladı.
İTSO ile bu konuda ön protokol imzaladıklarını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası´nın da desteği ile öğrenci memnuniyetinin daha da artmaya devam edeceğini belirtti.
İSTE´den yapılan açıklamaya göre, burs verilecek öğrenciler, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenci kayıt işlemi sonrası ÖSYM ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı´ndan alınacak resmi verilere göre belirlenecek.
Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Burs programı kapsamında: 2017 Yılı Üniversite tercihlerinde; ilk üç tercihinde İSTE´nin dört yıllık fakülte ve yüksekokul bölümlerini tercih edip, İSTE´ye yerleşen ve kayıt yaptıran öğrenciler arasında en yüksek puanı olan üç öğrenciye (her bölüm için ayrı ayrı olmak üzere) 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı´nda 9 ay süreyle aylık 400 TL burs verilecek.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —