İTSO binasında onarım başladı

6 Şubat depremlerinde hasar gören ve önlem olarak çalışmaya kapatılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası binasında, bakım onarım ve tadilat çalışmalarına başlandı.

İSKENDERUN 4.07.2023 18:24:00 0
İTSO binasında onarım başladı

Depremin ardından Atatürk Anıtı alanında kurulan konteyner ofis üzerinden çalışma yürüten İTSO’nun hizmet binasında temel kısmından başlayarak, iç ve dış cephesini de bakım ve onarımdan geçiriyor.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Hizmet binası, yetkililer tarafından yapılan kontrollerin ardından az hasarlı olarak belirlendi. Bizlerde oda olarak binamızın, tüm kontrollerini testlerini yaptırmak sureti ile çalışmalarımıza hız verdik. Şu an binamızın giriş ve zemin kısmından başlayarak, bina içerisindeki hasarlı olan yerlerin bakım ve onarımlarına başladık. En kısa zamanda bakım onarım ve  tadilat çalışmalarını tamamlayarak, binamıza girmeyi ve üyelerimize kendi binamızda hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler: binasında onarım başladı

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00