İYİ Parti: Seçimlere yasal olarak katılabiliyoruz

İYİ Parti: Seçimlere yasal olarak katılabiliyoruz

Seçim tarihinin açıklanmasının ardından partilerinin seçime katılıp katılamayacaklarına ilişkin tereddütlere yönelik İYİ Parti genel merkezi tarafından açıklama getirildi.

Gazetemize de gönderilen, “İYİ Parti Başkanlık Divanından Çok Önemli Açıklama´ başlıklı ‘acil düzeltilmiş metin´de ‘İYİ Parti´nin seçimlere katılmak bütün koşulları yerine getirdiği tarih 10 Aralık 2017´dir. Buna göre partimiz 10 Haziran 2018 tarihinden sonra yapılacak bütün seçimlere yasal olarak katılma hakkını kazanmıştır´ denildi.

Önfidan: Siyasilere kapımız açık
İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan da yazılı açıklamasında, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu seçimde bu ülke için, bu vatan ve bayrak için iyi niyetle hareket eden tüm siyasilerle çalışmalarımız olacaktır. Bu nedenle kapımız bu ilkeleri taşıyan tüm siyasilere açıktır.”

OHAL´i hatırlattı
Sürecin bu noktaya geleceğinin beklendiğini ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından seçimin erkene alınacağı değerlendirmelerini hatırlatan Önfidan, çalışma takvimini de buna göre tamamladıklarını kaydetti. Önfidan açıklamasını şöyle sürdürdü: İlçe teşkilatı olarak kurulduğumuz günden buyana seçim havasında çalışmalarımızı yürütüyorduk. Mevcut iktidarın erken seçim kararı alması İyi Partiden ne kadar korktuklarının bir göstergesidir. Hatta OHAL altında seçim kararı almaları tarihe kara leke olarak geçecektir. Defalarca tekrarladık ; korkunun ecele faydası yok diye. Akıllarından çıkartmasınlar İyi Parti Türkiye Cumhuriyetinin parlamenter sisteminin bir gerçeğidir. Vardır ve var olacaktır. Bu gerçeği görmezden gelenlere halk sandıkta en ağır şekilde cezalandırır.”



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20