İyi Parti yönetimi mazbatasını aldı

İyi Parti yönetimi mazbatasını aldı

İyi Parti İskenderun İlçe teşkilatının geçen hafta sonu yaptığı ilk genel kurulla belirlediği ilçe yönetimi, mazbatasını İskenderun Seçim Kurulundan aldı.

Akın Bodur/İskenderun

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan, yönetimi kurulunun kendi arasındaki görev dağılımını önemüzdeki hafta içerisinde yapacaklarını belirtti.
Onfidan başkanlığındaki 32 üyeli İyi Parti İskenderun ilçe yönetimi şu isimlerden oluşmuştu: Ali Yüzgeç, Ahmet Şimşek, Burcu Eryürekli, Burcu Yaraş, Çağatay Karamanoğlu, Erdal Karakoyunlu, Erhan Balcı, Erkan Argadal, Fahrettin Öz, Fatih korkmaz, Hacı Mehmet Gürsel, Halil Saçu, İbrahim Onaylı, Kubilay Vural, Mehmet Bilgin, Metin Yıldırım, Mişel Aygül, Mustafa Yener, Münevver Araz, Nadire Şatır, Şahizar Seber, Yasemin Özge Kök, Sedat Yeşildağ, Sevilay Elipe, Rüya Ateş, Süleyman Bilgin, Tarık Sezer, Hayri Karakuş, Hüseyin Turgay Tabanca, Sezar Tayhoş ve Semir Kadoğlu.

İl kongresi 4 Mart´ta
İyi Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ ve yönetimi, Antakya´da da gazetecilerle biraraya geldi. , Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İyi Parti Hatay İl Başkanı Çığ, Hatay´ın 15 ilçenin 13´ünde teşkilatlarını tamamladıklarını söyledi. İki ilçenin de kongresini yakın zamanda yapacağını belirten Çığ, '7 Kasımdan bu yana üç aylık bir sürede 15 ilçemizden 13´ünde teşkilatlarımızı kurduk. İki ilçemizde ise kuruluş çalışması devam ediyor. 13 ilçeden 10´u kongresini yaptı. Altınözü, Antakya ve Defne ilçeleri de kongresini bu hafta sonu yapacak. 4 Mart´ta da il kongresini yapmayı planlıyoruz' açıklamasını yaptı.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20