İYİ Partili Kıvrak: Alternatif partiyiz

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimi, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİYASET 22.12.2018 10:51:18 0
İYİ Partili Kıvrak: Alternatif partiyiz

Ziyarette Kaymakam İskender Yönden´e yeni görev yerinin hayırlı olması dileğini ileten ve başarı dileyen İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Kıvrak, çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Siyasetçi konuklarını makamında kabul eden kaymakam Yönden ise, İYİ Parti ilçe yönetiminin ziyaretine teşekkür etti.

'Sosyal demokratla ülkücünün kol kola yürüdüğü partiyiz'

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Kıvrak, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, 'Türkiye´nin milli değerlerini kucaklayan, vatanseverlerin buluştuğu alternatif partiyiz. İlkeli, uzlaşmacı ve temiz siyasetle geleceğiz” dedi. Türkiye´nin demokrasi ve huzura ihtiyacı olduğunu belirten Kıvrak, şu değerlendirmeyi yaptı: 'Siyaset arenasında güçlenerek yola devam ediyoruz. İYİ Parti İskenderun ilçe teşkilatı olarak, Karayılan´dan Çırtıman´a kadar her kesimden Türk bayrağına âşık, vatansever, insanlarımızı ayrıştırmadan buluşturup kucaklaşmayı önemsiyoruz. Türk bayrağı ve Atatürk kırmızı çizgimizdir. Bizler Atatürk ilke ve inkılâplarının ışığında Türk bayrağı altında yaşamaktan şeref duyanlarız. Türkiye´nin demokrasi ve huzura ihtiyacı var. Milli ve yerli kadrolarımızla ekonomide, hukukta, sosyal hayatta, uluslararası ilişkilerde iddialıyız. İpantimiz, ikeli, uzlaşmacı, temiz ve dürüst siyaset anlayışıyla vatandaşlarımızın özlediği alternatif, güvenilir bir çatıdır. Bugün bir sosyal demokratla ülkücünün, kol kola yürüdüğü, kader birliği yaptığı partiyiz. Mesele ‘Vatan´ olunca gerisini ‘teferruat´ olarak gören, hainliğin, haksızlığın karşısında dimdik duran bir anlayışla, korkmadan yolumuza devam edeceğiz.'


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74