Kablo hırsızlığı aydınlatıldı

Kablo hırsızlığı aydınlatıldı

Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin farklı tarihlerde yaşanan haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı ile ilgili gözaltına aldığı 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arsuz´un bazı mahallelerden 23 Şubat tarihinde ve önceki farklı zamanlarda Türk Telekom´a ait haberleşme kablosunun faili meçhul kişi yada kişilerce çalınması olayının aydınlatılması amacıyla Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda 27 Şubat günü Arpaderesi Mahallesi Yangın Yolu mevkiinde içerisinde H.Y., Ö.A. ve M.A. isimli şahısların olduğu 31 ADM plakalı araç tespit edildi.

Aracın yakın çevresinde yapılan aramada önceden yakıldığı tespit edilen kablo parçaları ve yolun kenarına ağaç dal ve yaprakları kullanarak gizlenmiş 39 rulo şeklinde (2.690 M.) haberleşme kablosu ile demir kesme makasının tespit edilmesi üzerine ekipler araçtaki 3 kişiyi gözaltına aldı.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla kablolar Türk Telekom´a teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler sevk edildikleri adli makam tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,03% 0,37
  • EURO

    43,19% 1,53
  • GRAM ALTIN

    3958,03% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67