Kadın basketbolcuların ilk yenilgisi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nin iki namağlup takımın karşı karşıya geldiği karşılaşmada, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe´ye 86-84 mağlup oldu.

28.11.2017 10:00:33 0
Kadın basketbolcuların ilk yenilgisi

 

İstanbul Metro Enerji Salonu´nda önceki gün oynanan karşılaşmayı kaybeden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu sezon ilk mağlubiyetini almış oldu.
Maçta, ev sahibi Fenerbahçe, ilk periyodu 24-15 kazandı ve ikinci periyotta da üstünlüğünü sürdürerek, soyunma odasına 50-33 önde girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısı ve maçın üçüncü periyotunda Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, daha aktif oynadı. 20 sayılık farkı kapattı, ancak sahadan 86-84 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 21 sayı ile Abdelkader ve 18 sayı ile Ana Dabovic oldu.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78