Tarih: 25.03.2021 15:57

Kadın Eli Semt Pazarı yeniden faaliyette

Facebook Twitter Linked-in

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, pandemi nedeni ile faaliyetine ara verilen ve  tezgahların yeniden açıldığı pazarda kadınları ziyaret etti, çalışmaları sürdürmelerini önerdi. Başkan Güven´in pazar ziyaretine Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, muhtarlar da eşlik etti.

Güven: Devam edin, yanınızdayız

Tekrar toparlanmak gerektiğini belirten Başkan Güven, tezgahları tek tek ziyaret ederek kadınların talep ve sıkıntılarıyla ilgili görüş alıverişinde bulundu. Güven, “Bu iş sizin uğraşınız ve özverinizle olan bir iş. Biz sadece destek veriyoruz. Karınca kararınca gücümüzün yettiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Destek devam edecek” dedi.

Pazarda tezgah açmayı sürdüren kadınlara verilecek destekle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini de aktaran Başkan Güven, “Daha önce konuşmuştuk ama Covid araya girince yapamadık. Şu an her türlü çalışması bitti. Normal şartlarda devletin, kanunun belirlediği şartlara ait ve bu işi yapan kadınlarımıza biz belediye olarak destek vereceğiz. Onun için arkadaşlarla iletişime geçin. Gerekli belgeleri sağlayan, ihtiyaç sahibi ve bu işi yaptığını belgeleyen emekçilerimize destek olacağız. Çünkü belediyeye ait olan para, kişinin, kişisel parası değil, halkın parasıdır. Azimle devam edin, yanınızdayız. İnşallah bu korona daha da azalır ve daha rahat ve sağlıklı bir ortamda devam ederiz” şeklinde konuştu.

 

/resimler/2021-3/25/2210080887610.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —