‘Kadın istihdamına´ bir adım daha

İskenderun Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen kadın istihdamı ve meslek edindirme projeleri kapsamında açılan kuaförlük kursuna ilgi sürüyor.

25.07.2017 11:17:33 0
‘Kadın istihdamına´ bir adım daha

 İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü´ne bağlı Sarıseki Sosyal Tesislerinde kuaförlük kursuna katılan kursiyerlere usta öğreticiler tarafından, saç boyama, fön, saç kesimi konularında eğitimi veriliyor. Düzenlenen meslek kursları hakkında bilgi veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, meslek sahibi olmak isteyen kursiyerlerin, boş zamanlarını değerlendirirken, becerilerini de üst düzeye çıkardıklarını belirtti.

Talep olursa yeni kurs açılacak
Haftanın belli günlerinde belli saatlerinde, program çerçevesinde eğitim gören kursiyerlere olan sınav sonucunda sertifika verileceğini kaydeden Dingil, “Halk eğitim merkezi müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlenen kadın istihdamı ve meslek edindirme projelerinin her geçen gün bir yenisi daha eklemeye devam edeceğiz. İlçemizde en çok ihtiyaç duyulan ve talep olan meslek kurslarını açmaya devam edeceğiz. Kuaförlük kursuda açıldığı günden beri büyük ilgi görüyor ve taleplerin artması üzerine yeni bir kurs daha açabiliriz' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Kadın istihdamına adım daha

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10901,01%0,47
  • DOLAR

    40,65% -0,04
  • EURO

    47,44% 0,73
  • GRAM ALTIN

    4407,15% -0,31
  • Ç. ALTIN

    7059,19% 0,05