Tarih: 22.12.2020 17:07

Kadınlar, Adana´yı geçti: 68-58

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor kadın basketbol takımı, ligin 11. hafta erteleme maçında sahasında konuk ettiği Adana Basketbol takımını 68-58 yendi.
Antakya Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmayaKübra, Derin, Prince, Abdelkader ve Ndour beşiyle başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor kadın basketbol takımı, ilk çeyreği 16-15 geride tamamladı. Maçın ikinci çeyreğinde iki takım da skor üretmekte zorlanınca, bu devre 28-27 Adana takımının üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü sahaya yansıtan Hatay Büyükşehir Belediyespor kadın basketbol takımı, Abdelkader ve Ndour ile skor üretti ve üçüncü çeyreği 51-48 önde tamamladı. Maçın final çeyreğinde savunmasını arttırap, rakibini pota altında durduran Hatay Büyükşehir Belediyespor kadın basketbol takımı karşılaşmayı 68-58 galip tamamladı.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, maçta, Hatay Büyükşehir Belediyespor´da elde etitği karşılaşmada Ndour 24 sayı ve 16 ribaund, Abdelkader de 21 sayı ile galibiyette büyük rol oynadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —