Kadınlar, Fenerbahçe´yi konuk edecek

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı-Fenerbahçe karşılaşması, 25 Kasım Pazar günü saat 16.00´da Antakya Kapalı Spor Salonu´nda başlayacak.

SPOR 24.11.2018 11:06:52 0
Kadınlar, Fenerbahçe´yi konuk edecek

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sahasında Fenerbahçe´yi konuk edecek. 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginin 6. haftasında oynanacak Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı-Fenerbahçe karşılaşması, 25 Kasım Pazar günü saat 16.00´da Antakya Kapalı Spor Salonu´nda başlayacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde namağlup takım olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe karşısında da galibiyet hedefliyor. HBB´den yapılan açıklamada, maçın zorlu olacağı ifade edildi ve basketbol severler ile spor severler, takıma destek için karşılaşmaya davet edildi.

Kadın basket takımına sponsor katkısı
Hatay Büyükşehir Belediyespor, Türkiye ve Avrupa liglerinde mücadele eden Kadın Basketbol Takımı için HDI Sigorta ile sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın da katılacağı sponsorluk imza töreni, yarın (25 Kasım Pazar günü) saat 13.00´te HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´nde imzalanacak.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10962%0,3
  • DOLAR

    40,91% 0,05
  • EURO

    47,63% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4371,74% -0,32
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00