Tarih: 25.01.2022 15:39

Kadınlara KADES anlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

 Hatay İl Jandarma Komutanlığı görevlileri de Altınözü´nde kadınlara KADES tanıtımı yaptı, çocuklarla da çizgi film izledi.
Hatay Valiliğinden yapılan ´basın bilgi notu´ açıklamasında şunlara yer verildi: 'Asayiş Şube Müdürlüğünce Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede farkındalığı artırmak üzere Antakya Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Spor Salonu´nda, 50 vatandaşa KADES uygulaması hakkında bilgi verilmiş, KADES kamu spotu izlettirilmiştir. Ayrıca 10 kadının telefonuna KADES uygulaması indirmeleri sağlanmıştır. Ayrıca, NSM Şube Müdürlüğünce Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede farkındalığı artırmak üzere Antakya Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği´nde 50 kadına ´En İyi Narkotik Anne´ projesi anlatılmış, UYUMA programı hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca vatandaşlara ´İki ekmek´ adlı kısa film izlettirilmiştir.'
Hatay İl Jandarma Komutanlığı görevlileri de, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği koordinesinde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından,çocuklara jandarmanın icra ettiği görevleri anlatabilmek ve jandarmayı sevdirmek amacıyla Altınözü Şehit Teğmen Mustafa Bayraktar Ortaokulundaki 87 öğrenciye 7´şer dakikalık 13 bölümden oluşan ´Tim Jandarma´ isimli çizgi film serisi izletti ve öğrencilere boyama kitabı hediye etti. Ayrıca, Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifindeki 12 kadın çalışana KADES tanıtımı yapıldı ve broşür verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —