Kadınlardan Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret
‘Ocak Ayı Rahim Ağzı (Serviks) Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında, Arsuz Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin daveti üzerine Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirildi.
İskenderun/SES
Arsuz Kent Konseyi Başkanı Sibel Çam Ağçuka, Arsuz CHP Kadın Kolları Başkanı Vahide Karpuz, AKP Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ün eşi Sera Üstün, Arsuz Kadın Meclisi Başkanı Kıymet Kayhan ile yürütme kurulu üyelerinin ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyelerinin katıldığı ziyarette Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Buket Baş, kadınlara yönelik sağlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyaretçi kadınlara 'kanser' bilgilendirmesi
Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak ocak ayı boyunca Arsuz’un çeşitli mahallelerinde kadın sağlığına yönelik bilgilendirici toplantıların yapılacağını belirten Baş, bu mahallelerde katılımın erken tanı açısından önemine değindi. Kanser birimi hekimi Dr. Ezgi Tümkaya da ziyarete gelen kadınlara meme kanseri, rahim ağzı kanseri ve kolon kanseri ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.
Kayhan: Daha çık kadın haberdar olmalı
Arsuz Kadın Meclisi Başkanı Kıymet Kayhan, rahim ağzı kanseri taramalarının Aile Sağlığı Merkezleri ve Arsuz Devlet Hastanesi kadın doğum polikliniklerinde ücretsiz yapıldığını belirterek, ziyaretle daha çok kadının bundan haberdar olmasını da hedeflediklerini belirtti.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65




