Tarih: 28.11.2019 10:37

Karaağaç: 1- Armutlu Spor: 0

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.
Hatay Amatör Süper Liginde mücadele eden takımlar arasında bulunan Arsuz Karaağaç Spor, Armutlu Spor´u 1-0 mağlup etti. Defne Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada sahadan üç puanla ayrılan Karaağaç Spor, ligdeki puanını 21´e yükseltti ve gol averajıyla Samandağ Gençlerbirliği Spor´un ardından 4. sırada yer alıdı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Samandağ Gençlerbirliği, ise Kırıkhan Spor´u 3-0 mağlup ederek, ligdeki çıkışını sürdürdü. Samandağ Gençlerbirliği Spor´u galibiyete taşıyan golleri Gökhan Aydıngül, Koray Filizaoğlu ve Yusuf Orur attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor ligdeki puanını 21´e çıkararak, 3. sırada yer aldı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Belediye Spor ise Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor´a 8-0 mağlup oldu. Dörtyol Belediye Spor´un, son haftalarda aldığı başarısız sonuçların, taraftarı kaygıya sürüklediği belirtildi.
Hatay Süper Amatör Liginde oynanan diğer karşılaşmada ise Kırıkhangücü Spor, sahasında konuk ettiği Samandağ Spor´a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Samandağ Spor, ligde topladığı 21 puan ve gol averajıyla 5. sıraya geldi.
Defne 2013 Spor ile Körfez İskenderun Spor´un küme düştüğü Hatay Amatör Süper Liginde, puan durumu şöyle oluştu:
Dursunluspor: 25 puan
Nişrinspor: 23 puan
Samandağ Gençlik Spor: 21 puan
Karaağaçspor: 21 puan
Samandağspor: 21puan
Armutluspor: 19 puan
Gözcülerspor: 15 puan
Kırıkhanspor: 14 puan
Ekincispor: 14 puan
Kırıkhan Gençlik: 9 puan
Dörtyol Belediye Spor: 6 puan
Öte yandan Dörtyol Belediye Spor´un bazı taraftarı, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin´in iyi bir yönetim oluşumu girişimini desteklediklerini belirtti ve Keskin´in devre arasından yararlanarak iyi bir yönetim ve futbolcu takviyesi yapılmasını istediklerini belirterek, aksi durumda takımın küme düşeceğini ifada etti.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Gençlik, Dörtyol Esnaf Spor´u 2-1´lik skorla mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahada oynanan karşılaşmada, Meydan Spor´un gollerini Emre Turhan ve Hakan Kaya atarken, Dörtyol Esnaf Spor´un golünü ise Ali kaydetti. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor, ligde topladığı 22 puanla grupta ikincisi olurken, haftayı galibiyetle kapatan İskenderun Meydan Gençlik de puanını 16´ya çıkararak, 5. sıraya yükseldi.
Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda lider olan İskenderun Yıldız Spor, yarın İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında Üzümdalı Gençlik Spor´la karşılaşacak. İskenderun Yıldız Spor 24 puanla liderken, Üzümdalı Gençlik Spor ise 17 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor, aynı kentin takımı olan İskenderun Sakarya Spor´u 4-0 mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrılarak, ligdeki puanını 13´e çıkardı. Karşılaşma, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynandı.Grupta İskenderun Efsane Spor 15 puanla lider durumda bulunurken, Erzin Gökdere Spor ise 14 puan ile ikinci sırada, bu takımı 12´şer puanla Arsuz İlk Adım Spor ve Narüzü Gençlik ve 10 puanlı Azganlık Spor takip ediyor.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şöyle:
İskenderun Sarıseki Spor: 1- Erzin Göndere Spor: 3
Dörtyol Spor: 0-Nardüzü Gençlik: 1
Bekbele Spor: 3-Arsuz ilk Adım Spor: 3.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —