Tarih: 21.12.2019 09:20

Karaağaç 30 puana ulaştı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kentleri ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla sürüyor.

Samandağ Kırıkhan´dan galibiyetle döndü
Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Samandağ Gençlerbirliği Spor, Kırıkhan Gücü Spor´u yendi ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Kırıkhan Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Koray Filazioğlu ve Sezer Çelik kaydetti. Samandağ Gençlerbirliği Spor, Kırıkhan deplasmanında elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 31´e yükselterek grup ikincisi oldu.
Ligde oynanan diğer karşılaşmasında ise Dursunlu Spor ile Armutlu Spor 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Dursunlu Spor ligdeki puanını 30´a, Armutlu Spor´da 24´e yükseltti.

Hatay Süper Amatör Ligi takımlardan Arsuz Karaağaç Spor, sahasında konuk etitği Ekinci Spor´u 3-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemleri Ali Taşan, Erdal Turunç ve Muhammet Solakoğlu´nun yönettiği karşılaşmada Karaağaç Spor´un gollerini Oğuzhan Sevlim, Akan Karasu ile Anıl Şamioğlu kaydetti. Bu sonuçla Karaağaç Spor ligdeki puanı 30´a yükseltti.
Karaağaç 30 puana ulaştı
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden 30 puanlı takımlardan gol averajıyla Dursunlu Spor üçüncü, Arsuz Karaağaç Spor dördüncü, Samandağ Spor´da beşinci sırada yer aldı.

Lider Yıldızspor oldu
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda lider durumda bulunan İskenderun Yıldız Spor, son karşılaşmada Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u 7-1 mağlup etti.
Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor, her iki yarıda atılan gollerle Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u 7-1 mağlup etti. İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Halim Baykuş (2), Halis Aktuğ (2), Muhammet Ekmen (2) ile Ömer Şimşek attı. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını
36´ya yükseltti ve grupta liderliğini sürdürdü. Kaan Temzilik Antakya Spor ´un da 12 puanı bulunuyor.

Kayra, grup ikincisi
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, son aldığı karşılaşmanın ardından 30 puanla ligin ikinci sırasına yerleşti. Samandağ Stadında yapılan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Samandağ Cilli Gençlik Spor´u Ali Baltacıoğlu, Tayyip Güler, Zekayi Kel ile Bestami Dönmez´in attığı gollerle 4-2 mağlup etti.
31 puanlı grup lideri Maşuklu Spor´un 1 maç fazlası bulunurken, 30 paunlı İskenderun Kayra Spor ikinci sırada yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —