Tarih: 08.02.2020 08:32

Karaağaç, play-off´u zorluyor

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kentleri ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla sürüyor.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden takımlardan Samandağ Gençlerbirliği Spor, Arsuz Karaağaç Spor´u 1-0 mağlup etti ve sahadan üç puanla ayrıldı. Samandağ Stadında, soğuk ve rüzgar altında oynanan karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor´un golün Koray Filazioğlu attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirlği Spor, ligdeki puanını 50´ye yükseltti.

Üç takım play-off´u garantiledi
Hatay Süper Amatör Liginde Nişrin Spor, Nazik Kuyumculuk Dursunlu, Samandağ Gençlerbirliği Play-Off´u garantiledi. Arsuz Karaağaç Spor´ ise 1 puan alması halinde garantileyen dördüncü takım olacak.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Armutlu Spor: 5- Arsuz Gözcüler Spor: 1
Kırıkhangücü Spor: 1-Kırıkhan Spor: 2

Meydan, 2-0 yendi
Hatay 1. Ligi Play-Off karşılaşmaları ise sürüyor.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada İskenderun Meydan Spor, Maşuklu Spor´u 2-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemleri Ömer Yüzer, Erdal Turunç ve Abdullah Semerci´nin yönettiği karşılaşmada, Meydan Spor´un gollerini 51. dakikada Burhan Şimşek, 83. dakikada da Cemir Ersöz attı. Bu sonuçla İskenderun Meydan Spor, ligdeki puanını 9´a çıkardı ve grup liderliğini sürdürdü.

Yıldız, Dörtyol´da yenildi: 1-2
Hatay 1. Ligi Play-Off karşılaşmasında mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor ise İskenderun Yıldız Spor´u 2-1 yendi. Dörtyol 9 Ocak Tesislerinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Buğra Çelik, Nesim Karanfil ile Alican Turunç´un yönettiği maçta Dörtyol Esnaf Spor´un gollerini İzzet Atıyan ve Mustafa Yılmaz atarken, Yıldız Spor´un golünü ise Rıdvan Fındık kaydetti. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor ligdeki puanını 7´ye yükseltti.

Asaş, hükmen galip
Hatay 2. Ligi B Grubunda Play-Off mücadelesi veren takımlardan İskenderun Asaş Spor ise ligdeki çıkışını sürdürdü. Asaş Spor, Aşkarbeyli Spor´u (3-0) hükmen mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Münir Dadı, Ercan Ünsal ile Furkan Semerci´nin yöneteceği maçta Asaş Spor rakibi Aşkarbeyli Spor´u (3-0) Hükmen mağlup etti. Bu sonuçla İskenderun Asaş Spor, ligdeki puanını 35´e çıkardı ve grup ikinci oldu.
Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla takımını İskenderun Asaş Spor´u Play-Off´a taşıma yolunda bir engeli daha aşması 'İmparator Bekir Arabulan geri dönüyor' yorumları yapılmaya başladı.
Erzin Gökdere Spor ile Sakarya Spor 3-3 berabere kaldı. Karşılaşma Dörtyol´da oynandı.
Ligde oynanan farklı karşılaşmada ise Arsuz İlk Adım Spor ile Azganlık Spor 1-1 berabere kaldı.

Gençlerde U 16 şampiyonu; Kayra
Hatay Amatör Gençler Ligi U-16 kategorisinde de şampiyon belli oldu. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan maçta İskenderun Kayra Spor, Hatay Büyükşehir Belediye Spor´u (HBB) 6-0 mağlup etti. Kayra Spor´un gollerini Ömer Ateş (2), Furkan Kaya, Samet Horoz, Hamza Can ile Mert Korkmaz attı.
Bu sonuçla İskenderun´un Kayra Spor ligdeki puanını 6´ya çıkardı ve Hatay şampiyonu oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —