Tarih: 23.10.2018 10:22

Karaağaç Spor: 0-İçel: 2

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, sahasında konuk ettiği İçel Spor´a 2-0 yenildi.
Adana bölgesi hakemleri Halil Erdoğan, Burak Savaş ve Murat Oruç´un yönettiği karşılaşmada, İçel Spor´un gollerini 5. dakikada Güven Güneri, 25. dakikada da Recep Çoban attı.
Maçın 3. dakikasında Karaağaç Spor´un geliştirdiği atakta İçel Spor´un kalecisi Sertaç Güler´in ceza alanı içinde Karaağaç Spor´lu Sefer Mert Buldu´yu yere düşürmesine orta hakem Erdoğan sessiz kaldı. Bu sonuçla Karaağaç ySpor, sahadan puansız ayrıldı.

Kırıkhan´da sahasında yenildi
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor da, sahasında konuk ettiği 68 Aksaray Belediye Spor´a 1-0 mağlup oldu.
Hakemler Murat Kaya, Nazif Alan ve Fırat Olgun´un yönettiği karşılaşmada 68 Aksaray Spor´un golünü Enes Soy attı. Bu sonucun ardından 68 Aksaray Belediye Spor, ligdeki puanını 15´e yükseltti ve grupta liderliğini sürdürdü. Kırıkhan Spor da 10 puanda kaldı.

Belediyespor yenişemedi
BAL Ligi 5. Grupta mücadele eden Kapadokya Göremespor, İskenderun Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Hakemler Muhammed Mehmetcan Söylemez, Hasan Bostan ve Ömer Gökay Çalımlı yönettiği maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kapadokya Göremespor 52. dakikada Yasin´in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. İskenderun Belediyespor da kontra ataklarla aradığı gole 71. dakikada Eren´le ulaştı. İlerleyen dakikalarda sonuç değişmeyince maç 1-1´lik skorla sona erdi. Bu sonuçla İskenderun Belediye Spor ligdeki puanını 8´e, Kapadokya Göreme Spor da 6´ya yükseltti. Maç sonrası Kapadokya Göreme Spor´un futbolcu ve yöneticileri İskenderun Belediye Sporlulara saldırdığı öne sürüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —