Tarih: 14.02.2020 10:39

Karaağaç Spor Play-off´da

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

 Hatay bölgesi hakemlerinden Mahmut Ocakoğlu, M. Münir Dadı ile Y. Emre Güllü´nün yönettiği karşılaşmada Arsuz Kraağaç Spor´u galibiyete taşıyan golleri Erdal Onaylı (2), Akan Karasu ile Anıl Şamioğlu atarken, Armutlu Spor´un tek golünü de penaltıdan Umut attı.
Alınan sonucun ardından Arsuz Karaağaç Spor, puanını 46´ya yükselterek, Samandağ Gençlerbirliği Spor, Dursunlu Spor, Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor ile birlikte Play-Off´a çıktı.
Arsuz Karaağaç Spor, kalan iki karşılaşmadan da rakiplerinin daha önce ligden çekilmelerinden dolayı hanesine 6 puan yazılacak.

Takıma Kaymakam Sarı´dan destek
Armutluspor ile yaptığı karşılaşmayı kendi sahasında 4-1 yenerek Playoff´u garantileyen Karaağaç Spor Futbol Kulübü A Takımına karşılaşmada bir destek ilçe kaymakamı Musa Sarı´dan geldi. Birinci yarı 1-1 tamamlanan maçın ikinci yarısına destek amaçlı katılan Kaymakam Musa Sarı´nın da gelmesinden sonra maç daha da hareketlendi ve Karaağaç Spor müsabakayı 4-1 kazandı.
Kulüp yöneticileri ve taraftarlar ile birlikte maçı tribünlerde izleyen Kaymakam Sarı, maç sonunda soyunma odasında futbolculara kutladı, Play-of´ un hayırlı olmasını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —