Tarih: 07.03.2019 10:21

Karaağaç U 15, şampiyon oldu

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Amatör Küme maçları sürüyor.
Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 15 kategorisinde Karaağaç Spor, Kırıkhan Belediye Spor´u 2-1´lık skorla yendi. Madenboyu sahasında oynanan karşılaşmada Karaağaç Spor, Kırıkhan Belediye Spor´u 2-1 mağlup etti. Karaağaç Spor, play-off´ta oynadığı karşılaşmalarda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu ve Hatay´ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.
Karaağaç Spor U 15 takımı, play-off karşılaşmalarında grubunu 7 puanla ve lider olarak tamamladı. Hatay´ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan bir diğer takım olan Reyhanlı Belediye Spor´un da 6 puanı bulunuyor.
Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 15 kategorisindeki Reyhanlı Belediye Spor-İskenderun Kartal Spor maçı, Antakya Nazım Koka sahasında oynandı. Karşılaşmada Reyhanlı Belediye Spor, her iki yarıda atılan gollerle İskenderun Kartal Spor´u 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla Reyhanlı Belediye Spor U 15 takımı, Türkiye şampiyonasında Hatay´ı temsil etmeye hakkı elde etti.
Karaağaç Spor yönetimi de U 15 takımındaki futbolcularını kutladı. Ligde güzel bir süreç geçirdiklerini ifade eden kulüp yönetimi, kulüpler arasında zorlu bir mücadelenin yaşandığını ve takımlarının şampiyon olarak grubu tamamlayıp, Hatay´ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan iki takımdan biri olduklarını ifade etti.

Kırıkhan´ın iki takımı Türkiye şampiyonasında
Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 19 kategorisinde grubunda şampiyon olan takım Kırıkhan Spor oldu. Kırıkhan Spor yönetim kurulu üyesi Gülcan Polat, kulüpünün U 19 ve U 17 takımının şampiyon olmasını ve Türkiye şampiyonasında ili temsil edecek olmasını kutlayıp, iki takıma yemek verdi. Kırıkhan´daki Çakırhan restoranttaki yemeğe, Kırıkhan Spor U 19 ve U 17 takımın futbolcuları ve teknik heyeti de katıldı. Kırıkhan Spor U 17 takımı, 10 puanla Hatay şampiyonu olurken, Samandağ Spor da 8 puan ile ikinci olmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —