Tarih: 18.04.2018 10:36

Karaağaç, U 17 Gençlerde lider

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Amatör Küme U 17 Gençler Ligi maçları sürüyor.
Hatay Amatör Küme U 17 Gençler Ligi C Grubunda lider olan Karaağaç Spor, Erzin Belediye Spor´u 8-1 mağlup etti.
Erzin Stadında oynanan karşılaşmada Erzin Belediye Spor´u her iki yarıda atılan gollerle ve 8-1´lik skorla mağlup eden Karaağaç Spor´un gollerini Onur Sucu (2), Sinan Çiçek, Cemil Neşe, Sabit Köklü, Oktay Zorlu, Eren Beyaz ile Muhammed Çelik attı. Bu sonuça Karaağaç Spor U 17 takımı, C Grubunda 30 puanla liderliğini sürdürdü.

Kayra: 7-Nardüzü: 1
Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinde Musa Çetindemir, Faik Karaoğlan ile Murat Yurttaş´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Kayra Spor´un gollerini Emre Nur (3), Furkan Filik, Mehmet Tüfekçi, Yusuf Devecioğlu ile Can Yüksel (kendi kalesine) attı. Nardüzü Gençlik Spor´un tek golü ise penaltıdan geldi ve atışı kullanan Mert Yolcu, takımının golünü kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor U 17, takımı, D grubunda 30 puanla liderliğini devam ettirdi.

Batuhan, bir maçta 5 gol attı
Hatay Amatör Küme U 17 Liginde mücadele eden Bekbele Spor, Esen Gençlik Spor´u 6-0 mağlup etti. Sarıseki Spor kompleksinde oyannan karşılaşmada rakibini her iki yarıda atılan gollerle yenen Bekbele Spor´un golleri Batuhan İbiş (5), diğerini de Musa Kurt kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —