Tarih: 03.02.2023 15:52

Karaağaç sahil yürüyüş yolu sona yaklaştı

Facebook Twitter Linked-in

Arsuz Belediyesi’nin Karaağaç Mahallesinde sahil kıyı şeridinin tamamını halkın kullanımına açmak amacıyla başlatılan Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu projesinin 2. etap çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarını inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, projenin planlanan bölümünün sonuna gelindiğini , 3. Etap hazırlıklarını başlatacaklarını belirtti. 

Yürüyüş yolunda yapımı tamamlanan çelik konstrüksiyon yaya köprüsünün mozaik taşlarla kaplanmasıyla daha önceden sazlıklarla kaplı olan dere yatağının estetik bir görünüme kavuştuğunu kaydeden Başkan Asaf Güven, “Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolumuzun büyük bir kısmını, yani planlanan kısmını neredeyse tamamladık. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda planladığımız 2. Etap çalışmalarının ardından 3. Etap çalışmalarımız için de hazırlıklara başladık” dedi. 

Özellikle gece yürüyüşleri için enerjisini güneşten alan aydınlatma direklerinin takıldığını, çöp bidonları ve oturma gruplarının büyük bir bölümünün yerleştirildiğini ifade eden Başkan Güven, şu değerlendirmeyi yaptı: “Vatandaşlarımızın aileleri ile güzel vakit geçirmeleri, istedikleri yerde denize girmeleri ve sahil kıyı şeridini kullanmaları, yürüyüş yapmaları açısında gerçekleştirilen bu projemizde amacımız yaza doğru planladığımız kısmın tamamlanması. Tabiki 2. etap çalışmaları bitince sona ermiş olmayacak. Üçüncü etap çalışmalarını da imkânlarımız doğrultusunda programlamaya çalışacağız. Arsuzumuz’da en güzel ve en iyi hizmetleri gerçekleştirmek adına çalışmalarımıza tüm ekiplerimizle, imkânlarımızı zorlayarak devam edeceğiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —