Karabulutlar dağıldı

TFF Spor Toto 3. Ligi 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, son iki haftada takımın altı puan kazanmasından mutlu. Çanakkale Dardenel Spor karşısında alınan galibiyetinin ardından sahasında konuk ettikleri Yeni Altındağ Belediye Spo

2.12.2017 08:53:21 0
Karabulutlar dağıldı

Yeni Altındağ Belediye Spor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Erzin Belediye Spor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, 'Rakibe oranla daha da güzel futbol sergiledik. Son iki haftada kazandığımız 6 puala sevindik. Erzin Belediye Spor´un uzun zamandan beri üzerinde dolaşan karabulutlar artık dağılmıştır. Bundan sonra da başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz' dedi.
Erzin Belediye Sporlu 21 yaşındaki futbolcu Yasin Abdioğlu, Yeni Altındağ Belediye Spor´a attığı golle takımına üç puan kazandıran kişi olmuştu.

Aytekin: Ofspor´u yenmek zorundayız
Erzin Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Trabzon Ofspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Erzinspor, 15 puanla 14. sırada yeralıyor.
Takımın 7 hafta yedi haftadır görev yapan teknik direktörü Ergün Aytekin, takımı toparlandığını, Çanakkale Dardanelspor´un ardından geçtiğimiz hafta da Yeni Altındağ Belediyespor´u yendiklerini anımsatıp, hafta sonu oynayacakları Ofspor karşılaşmasında da galibiyeti hedeflediklerini belirtti. Aytekin, 'Türkiye´nin bütçe olarak en ekonomik takımlarının başında geliyoruz. Önceki yıllarda da Erzinspor´u çalıştırdığım için kulübü yakından tanımanın avantajlarını görüyorum. Bize inanan ve güvenenlere layık olmayı hedefliyoruz. Çanakkale Dardanelspor ile başladığımız çıkışımızı Ofspor karşılaşmasında da göstererek 3´de üç yapmak istiyoruz' dedi.
Yardımcı antrenörleri Orhan Kozig, Fatih Çağlın, Volkan Sayılgan ve Oğuzhan Doğaz ile ekip ruhu içerisinde çalıştıklarını ve başarıyı kovaladıklarını ifade eden Aytekin, “Başarımız ekonomi ve destek ile doğru orantılı. Bu bağlamda herkesin katkısına ihtiyacımız var. İlçemizin tanıtımına önemli katkı sağlayan Erzin Belediyespor´a herkesin yardımcı olmasını istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04