Karakuş, Erzin Spor´la anlaştı

Teknik direktör sorunu çözüldü

GÜNCEL 31.07.2019 10:57:10 0
Karakuş, Erzin Spor´la anlaştı

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Spor Toto 3. Ligi 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor, sezon öncesinde takımın teknik direktör sorunu çözdü. Erzin Spor Başkanı Önder Özbilen, takımın teknik direktörlüğüne Cüneyt Karakuş´un getirildiğini ve sözleşmenin imzalandığını açıkladı. Erzin Spor Başkanı Özbilen, 'Yeni sezon öncesi teknik direktör Cüneyt Karakuş ile anlaşarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Yeni teknik direktörümüz takımımız Erzin Spor ve camiamıza hayırlı osun' açıklamasını yaptı.
Erzin Spor teknik direktörü olan 54 yaşındaki Cüneyt Karakuş, Bolu Spor, Şanlıurfa Spor, Afyon Spor, Bartın Spor ile Bayrampaşa Spor´da da görev yaptı.
Erzin Spor Teknik Direktör Karakuş, kendisini Erzin Spor´lu yapan sözleşmeyi imzalamasının ardından antrenman yapan futbolcularla tanıştı.

 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10962%0,3
  • DOLAR

    40,91% 0,05
  • EURO

    47,63% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4371,74% -0,32
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00